Rock Me Baby

Rock me Baby av Øystein Elle /Capto Musicae og Karstein Solli Produksjoner er en ny dans og teaterkonsert for de yngste barna mellom 0-3 år. Den er utviklet i samarbeid med ensemblet bestående av musikere, dansere og designere.  

I Rock me Baby møter publikum et uttrykk man sjelden opplever i forestillinger for de yngste. Tunge rockeriff, fengende melodier, poetiske lydlandskap og absurde opptrinn preger forestillingen, og skaper begeistring blant kjernepublikummet, eldre søken og de voksne som er med barna i teatret.  Med et visuelt uttrykk, referanser og stiltrekk fra rockens verden utfordres både voksne og barn til å oppleve og ta del i hva kunst for de yngste kan være? I trygge rammer og selvfølgelig helt innenfor akseptabelt lydnivå.  

Rock me babys ensemble er satt sammen som et band med i alt fem mannlige utøvere på ulike band-instrumenter, dans og vokale uttrykk. Innen glamrocken og puddelrocken på 70- 80 tallet ble grensene mellom kjønn mindre tydelige. Artistene fremsto ofte med et androgynt uttrykk. Dette er en historisk trend ensemblet i Rock me baby utforsker og  forholder seg til som frigjørende fra normen om hva kjønn er / kjønn kan være. 

Solli og Elle har tidligere skapt flere forestillinger for små barn som har blitt svært godt mottatt, omtalt og vist både nasjonalt og internasjonalt.

Et håndplukket ensemble med solid danse-, teater- og musikkbakgrunn inviterer med Rock me Baby små og store inn til et helt særegent univers. 

Lengde: 40-45 min uten pause  

Kunstnerisk ledelse: Karstein Solli og Øystein Elle, Konseptutvikling, regi og musikalsk ledelse.   

Medskapende sangere, dansere, skuespillere og musikere:  

Øystein Elle   

Thomas Hildebrand  

Håkon Sigernes 

Simen Iversen Vangen  

Geir Hytten 

 

Kostymedesigner og sminkør: Kjell Ingebrethsen Nordström/ Baron von Bulldog:  

Scenograf: Carl Nilssen-Love 

Lysdesigner: Benjamin Fjellmann: 

Visuell konsulent: Vitor Truzzi:  

Utøvende produsent: Beata Kretovicova Iden  

Ansvarlig produsent: Øystein Elle  

Fotografer og videografer: Truls Liang, Jan Hustak og Nela Hustak  

Barnefaglige konsulenter: Bente Ulla og Ann-Sofi Larsen (Høgskolen i Østfold) og Maybritt Jensen (Oslo Met)  

Støttet av: Kulturdirektoratet, Fond for Lyd og Bilde, Bærum Kulturhus, Dans Sørøst-Norge og Høgskolen i Østfold.
Del artikkel:
FORESTILLINGER KNYTTET TIL DENNE ARTIKKELEN: