Lilli Valentin

En historie om styrke, håp og latter med Lena Barth Aarstad i hovedrollen. Vi sees i teateret!

Er du klar for en kveld fylt med latter, tårer og uforglemmelige øyeblikk? Da må du ikke gå glipp av «Lilli Valentin»!

Spilleperiode: 22.11 – 14.12

«Lilli Valentin» er en rørende og humoristisk forestilling som tar deg med på en reise gjennom livets opp- og nedturer. Med en enestående blanding av komedie og drama, vil denne forestillingen få deg til å le høyt, gråte litt og tenke mye.

KJØP BILLETTER TIL LANSERINGSPRIS NÅ!

Følg Lilli, en sterk og sjarmerende kvinne, som navigerer gjennom livets utfordringer med mot, visdom og en god dose humor. Hennes historie er både unik og universell, og vil treffe deg rett i hjertet. Vi blir med Lilli som tar et oppgjør med livet hun står midtveis i, og for første gang på lenge, tør Lilli å være ærlig med seg selv, og alle andre hun bryr seg om. En type ærlighet (og kjærlighet) som frigjør henne slik at hun finner veien tilbake til den hun har savnet mest, seg selv.

«Lilli Valentin», den middelaldrende kvinnen fra Grenland, føler seg fanget i et monotont liv. Hun snakker med kjøkkenveggen og drømmer om frihet og eventyr. Når muligheten til å reise til Hellas dukker opp, griper hun sjansen og legger ut på en reise som vil forandre livet hennes for alltid. Vil hun finne tilbake til den kvinnen hun en gang var, eller er det for sent å begynne på nytt?

Denne forestillingen byr på en intim teateropplevelse hvor Lena Barth Aarstad gjør deg kjent med  Lilli og hennes verden. Gå ikke glipp av en liten tur til Hellas i løpet av vinteren!

KJØP BILLETTER TIL LANSERINGSPRIS NÅ!

Medvirkende:

Av: Willy Russell
Med: Lena Barth Aarstad
Regi: Line Fougner Christensen
Scenografi: Nora Furuholmen
Dramaturg: Åste Marie Bjerke
Del artikkel: