Leken Lørdag – sommerteater

HJELP! Prinsessen er tatt til fange av Trollet Snerk og har gjort henne til hens grøtslave. Satt til å koke grøt resten av sitt liv lurer Prinsessen på hvem som kan redde henne. Bli med å se hva som skjer...Passer for alle fra 5 år og oppover som digger humor!

Sommerteateret er tilbake, tradisjonen tro! Nok en gang inviterer vi små og store til Brekkeparken, Telemark Museum.

Lørdagsforestillingene i spilleperioden er en del av «Leken lørdag»-konseptet. Bruk kampanjekode: LEKENLØRDAG for billetter til 145,-/stk.
Skriv inn LEKENLØRDAG øverst på billetter.teateribsen.no. Nå  får du tilgang til rabatt på de gjeldende forestillingene!

HJELP! Prinsessen er tatt til fange av Trollet Snerk og har gjort henne til hens grøtslave. Satt til å koke grøt resten av sitt liv lurer Prinsessen på hvem som kan redde henne. Samtidig blir brødrene Per, Pål og Espen Askeladd sendt ut for å hugge trær for å tjene penger til smør i grøten i hjemme. Mens Per og Pål går seg vill i Brekkeparken, klarer Espen i en episk laktosefri grøtspisekonkurranse mot Trollet å befri Prinsessa. Hvordan klarte han det, spør du kanskje? Det må du komme til Brekkeparken for å se.

KJØP BILLETTER HER!

Årets sommerteater i Brekkeparken er en forestilling basert på folkekjære eventyret om «Gutten som kappåt med trollet». Lena Barth Aarstad, Jannicke Irwin Abrahamsen og Benedikte Karine Sandberg spiller alle rollene. Vi møter Prinsessen, Trollet Snerk, Per, Pål og Espen Askeladd og ikke minst, masse grøt. Velkommen til denne grøtete forestillingen der alt kan skje.

Passer for alle fra 5 år og oppover!

KJØP BILLETTER HER!
Del artikkel: