Julebord 2023

Sitter du i julebordskomiteen, eller kanskje du bare har lyst til å finne på noe gøy med gjengen? Da bør du lese videre, for kanskje blir jobben enklere enn du tror?

Nå kan du få et julebord/selskap utenom det vanlige med ellevilt teater og smakfull mat i skjønn forening! Vi samarbeider med flere aktører i Skien By; ta kontakt og hør mer om mulighetene for dine ønsker!

«Mysteriet Myrna Vep» er en vanvittig farse som utspiller seg på godset Mandacrest i England. Her lever Lord Edgar Hillcrest sammen med sin trofaste husholderske Jane, og den pukkelryggede gårdsgutten Nicodemus. Lorden er lykkelig nygift med den unge skuespillerinnen Lady Enid. Hun har erstattet hans forrige hustru, Lady Myrna, som forsvant på mystisk og uforklarlig vis.

Denne helsprøe forestillingen spilles av Helén Vikstvedt og Monica Hjelle. Tilsammen gestalter de 8 roller og har hele 40 (!) kostymeskift i løpet av forestillingen. Dette vil du ikke gå glipp av!

Trenger du overnatting?
Vi har avtaler med både Thon Hotel Høyers og Clarion Hotel Bryggeparken

Transport
I samarbeid med Skien MaxiTaxi tilbyr vi smidig transport fra Teater Ibsen. Kjøring ifbm. forestilling koster 400kr per maxi-taxi (16 seter).

Kontaktperson v/ Teater Ibsen er Malene Nordskog: malene.nordskog@teateribsen.no
Del artikkel:
FORESTILLINGER KNYTTET TIL DENNE ARTIKKELEN: